Hirdetés

karacsonyisutemenyek.lap.hu / Diétás, fogyókúrás receptek

Diétás, fogyókúrás receptek

Karácsony táján nehezen tudunk ellenállni a sok nassolnivalónak. Ha nem szeretnél az ünnepek végére kigömbölyödni, inkább a kalóriaszegényebb finomságokat kóstolgasd!

Karácsonykor sem kell lemondanod a mesés süteményekről. Próbáld ki kalóriaszegény, gyümölcsös, fűszeres receptjeinket!

A csokis narancsos karácsonyi fatörzs a franciák hagyományos karácsonyi tortája. Már nagyon régen csinálom, így a recept csak nyomokban hasonlít az eredetihez, de nálunk mindenki így szereti.

Az ünnepek alatt mindenki süteménnyel kínál, ezért ha nem akarsz felszedni felesleges kilókat, készíts diétás mandulás süteményt karácsonyra a családnak vagy a vendégeknek.

A karácsonyi ünnepek nagy kihívást jelentenek a lisztérzékeny gyermeket nevelő édesanyák számára. A diétát karácsonykor is éppen olyan szigorúan be kell tartani, mint az év többi napján, de sokkal nagyobb eséllyel bukkannak fel a kísértések.

Ínycsiklandó egészségmegőrző és diétás receptek.

Karácsony táján nehezen tudunk ellenállni a sok csábító nassolni valónak. Ha nem szeretnénk az ünnepek végére kigömbölyödni, inkább a kalóriaszegényebb finomságokat kóstolgassunk! Hét olyan édességet mutatunk be az alábbiakban, amelyet a diétázók is bátran fogyaszthatnak, anélkül, hogy diétás almaszirmot kéne rágcsálniuk, amíg a többiek dőzsölnek.

A nyers édességek nemcsak szépek és finomak, hanem egészségesek is! Nem tartalmaznak cukrot, fehér lisztet és feldolgozott zsiradékot, és nincsenek hőkezelve sem.

Ha unod már, hogy a karácsonyi süteményeket csak sóvár szemmel bámulod, készíts magadnak olyan házi finomságokat, melyeket büntetlenül fogyaszthatsz!

Meghatározás:

Karácsonyi sütemények:
Ezen a lapon kifejezetten karácsonyi, adventi sütemények, édességek, finomságok receptjei találhatók. Kellemes sütögetést kívánunk!

Karácsonyi sütemények:
Ezen a lapon kifejezetten karácsonyi, adventi sütemények, édességek, finomságok receptjei találhatók. Kellemes sütögetést kívánunk!

Szponzorált hirdetések

Hírlevél

Ez a számláló 2007.03.29-től méri a látogatóink számát.

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Diétás, fogyókúrás receptek
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés